8780 3545 // ungdomsskolen@odder.dk

Skuespil og improvisation - Forår

Afsluttet Kreativ Skole

Teaterholdet for dig, der går i 6.-9. klasse

Tid og sted
Nølevvej 2, 8300 Odder
Ungdomsskolen/10. klassecenters undervisningsgang i Krearum
Aldersgrænse
Fra 10 år og 10 måneder til og med 16 år og 8 måneder og du skal gå på et af følgende klassetrin 6. 7. 8. 9.
Pris
250 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

At være skuespiller er både sjovt og udfordrende. På dette hold skal vi lave lege og øvelser, der som skuespillere hjælper os til at udtrykke følelser med både krop og stemme. 
Vi skal også som hold lære at improvisere sammen og lære at sige en tekst - højt og tydeligt. Til sidst inviterer vi et publikum, hvor vi giver en lille smagsprøve på, hvad vi har lavet på holdet.

Holdet foregår mandage fra 16.30 - 18.00. Vi er i Ungdomsskolens/10.klasses Krearum. Første gang er mandag den 20. februar og varer 12 gange i alt. 

Underviseren hedder Bente Christensen og er uddannet Cand. Mag. i Dramaturgi v. Aarhus Universitet i 2006. Hun har gennem tiderne spillet masser af vækstlags- og amatørteater i Aarhus' vækstlag; bl.a. hovedrollen i My Fair Lady på Vilhelmsborg Festspil (2011) og i Rosenteatrets Festugerevy (2017). Bente har tidligere undervist i drama på Xeneriet i Vejle, Filuren i Århus, Vostrup Efterskole og Toftlund Musik og Teaterhøjskole.

Bente er også uddannet kirkesanger og arbejder pt. som kirkesanger i Astrup, Tulstrup og Hvilsted kirker, hvor hun bl.a. laver Babysalmesang, De Små Synger og underviser Minikonfirmander.

 


Andre hold i samme kategori