8780 3545 // ungdomsskolen@odder.dk

Slip fantasien fri - Forår

Afsluttet Kreativ Skole

Teaterhold for dig der går i 3. til 5. klasse

Tid og sted
Nølevvej 2, 8300 Odder
Ungdomsskolen/10. klassecenters undervisningsgang
Aldersgrænse
Fra 8 år til og med 12 år og 11 måneder og du skal gå på et af følgende klassetrin 3. 4. 5.
Pris
250 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Når du spiller teater, slipper du fantasien fri! Vi starter vores teaterforløb med at lave en masse lege og øvelser, der gør os til et hold. På holdet øver vi os i at være skuespillere og bruge krop, stemme og fantasi til at fortælle historier med. Med udklædning, sminke og rekvisitter finder vi sammen på en eventyrlig fortælling, som vi kan vise for et publikum.

Holdet foregår mandage fra 15.00 - 16.30. VI er i Ungdomsskolens/10.klasses Krearum. Første gang er mandag den 20. februar og varer 12 gange i alt. 

Underviseren hedder Bente Christensen og er uddannet Cand. Mag. i Dramaturgi v. Aarhus Universitet i 2006. Hun har gennem tiderne spillet masser af vækstlags- og amatørteater i Aarhus' vækstlag; bl.a. hovedrollen i My Fair Lady på Vilhelmsborg Festspil (2011) og i Rosenteatrets Festugerevy (2017). Bente har tidligere undervist i drama på Xeneriet i Vejle, Filuren i Århus, Vostrup Efterskole og Toftlund Musik og Teaterhøjskole.

Bente er også uddannet kirkesanger og arbejder pt. som kirkesanger i Astrup, Tulstrup og Hvilsted kirker, hvor hun bl.a. laver Babysalmesang, De Små Synger og underviser Minikonfirmander. 


Andre hold i samme kategori