Venteliste til knallertkørekort

Klar til knallert? Tilmeld dig på ventelisten her, hvis du vil på et af vores hold til knallertkørekort.

Mere information

Du må køre på knallert, når du er 15 år, men det kræver selvfølgelig, at du har et knallertkørekort. Kørekortet kan du få ved at gennemføre et forløb på et af vores knallerthold her i Odder Ungdomsskole. Du kan begynde på knallertkørekortundervsning, når du er fyldt 14½ år.

Tilmeld dig på ventelisten her. Vi starter hold op, når vi har ca. 12 elever på ventelisten.
I perioder har vi rigtig mange tilmeldte på ventelisten til knallertkørekort, og i sådanne tilfælde er det ikke altid, at der udtages til et hold ud fra hvor lang tid, man har stået på ventelisten, men i lige så høj grad elevernes alder ved holdstart.

Inden holdstart sender vi en mail til dig med informationsbrev og lektionsplan. Til dine forældre sender vi samme informationer via deres e-boks, og derudover får de også tilsendt et forældrebrev.

Vær opmærksom på, at der er mødepligt til hele forløbet på et hold. Når du bliver sat på et hold og modtager lektionsplanen, skal du hurtigst muligt tjekke, om der er dage, hvor du ikke kan deltage. I sådanne tilfælde er det vigtigt at give os besked hurtigst muligt, så vi kan tilbyde pladsen til en anden på ventelisten - og så selvfølgelig tilbyde dig en plads på et senere hold.
Hvis du vælger bare at blive væk fra et hold uden at have givet os besked, betragter dig dig som i gang på holdet, og du får ikke tilbudt plads på nyt hold, og det indbetalte beløb refunderes ikke.

Find undervisningsmateriale og råd og vejledning omkring knallertkørsel på vores hjemmeside www.odderungdom.dk.

Tilmeld dig nu
Ledige pladser Der er 23 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 750 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder Venteliste til knallertkørekort
Knallerthold - start 4. august